Villkor för säsongskort

Säsongskortet fungerar som ett abonnemang  där samtliga matcher i grundserie och slutspel ingår i priset. Avtalet gäller säsongsvis och förlängs automatiskt med ytterligare säsong om det inte sägs upp innan 30 april varje år*. Säsongskorten förlängs till samma pris om inte annat kommuniceras minst 14 dagar innan brytdatum. Du säger upp ditt säsongskort här:

https://bjorkloven.propublik.se/uppsagning  

Övriga villkor

Säsongskortet ger tillträde till Björklövens hemmamatcher under förutsättning att publik tillåts. Matcher som spelas med publikrestriktioner kommer inte återbetalas. 

* Automatiskt förlängning gäller ej Supporterkort, Föreningskort och Ståplats Junior/Ungdom. Dessa kort måste förlängas manuellt för varje säsong. I övrigt gäller samma samma villkor.

I alla säsongskort ingår alla matcher i grundserien och slutspel. Matcherna på försäsongen ingår inte.

Försäsongen ingår inte isäsongskortet men kan köpas som separat tillägg till reducerat pris.

I alla säsongskort ingår ett digitalt kort som kan sparas till din mobiltelefons plånbok/wallet.

I samband med köp går det att beställa ett plastkort för 100 kronor + 37,50 i postavgifter. Det går inte att beställa plastkort i efterhand.

Säsongskort är inte personliga. Det innebär att du kan låna ut säsongskort när du inte själv har möjlighet att gå på match. Du hanterar det enkelt via my.tickster där du kan skicka kortet via mail.

OBS! Gäller ej Supporterkortet som bara är giltigt för innehavaren i kombination med medlemskap i supporterklubben.

Om du inte kan använda ditt säsongskort till en match kan du lämna tillbaka din plats i utbyte mot poäng. I poängshopen kan du köpa bland annat köpa biljetter till andra matcher. Gäller endast grundserien.

Parkeringen kommer vara fri nästa säsong och ingår därför inte i något säsongskort.

Ungdomskort är för dig mellan 7 – 14 år.
Juniorkort gäller för dig som är 15-18 år.
Vuxenkort för dig som är över 18 år.

Supporterkort är för dig som trivs på ståplats H och aktivt bidrar till stämningen. Att flaggor och Tifo skymmer sikten är inget problem för dig med supporterkortet. Gäller samtliga matcher i grundserien och slutspel. Du kan köpa till försäsongen för 100 kronor (skickas ut ett separat erbjudande).

Det krävs att du är medlem i Green Devils. Du blir medlem här, http://www.greendevils.nu/medlemskap/

Om du inte finns registrerad som medlem i samband med seriestart kommer ditt kort att spärras tills du kan uppvisa ett giltigt medlemskap.

Polismyndigheten har beslutat om ett totalförbud mot införsel av alla typer av väskor, ryggsäckar och påsar oavsett storlekar. Personer med barn som har behov av skötväska får ta med den in i arenan efter kontroll. Detsamma gäller väskor av medicinska skäl.

Villkor för entré

  • All publik kommer att visiteras innan entré.
    Det är förbjudet att medföra föremål till arenan som kan skada andra personer
  • Alkoholdrycker får ej medföras, förtäras eller förvaras i arenan än där servering är tillåtet
  • Burkar/termos/flaskor är förbjudet i arenan. Även om dom är tomma eller förseglade.
  • Alla typer av väskor, ryggsäckar och påsar oavsett storlekar är ej tillåtna. Personer med barn som har behov av skötväska får ta med den in i arenan efter kontroll. Detsamma gäller väskor av medicinska skäl.

Utgång betyder hemgång
Svenska ishockeyförbundet har även beslutat att arenorna ska vara stängda. En skannad biljett är lika med förbrukad biljett. Om du passerar en utgång och lämnar arenan, kommer du inte att släppas in igen. Även om det bara är för ett ögonblick. Det innebär att det inte längre kommer vara möjligt att röka i samband med Björklövens matcher.

Uppsägning

Om du inte vill att ditt säsongskort ska förlängas så säger du upp det senast 30 april.

Klicka här: https://bjorkloven.propublik.se/uppsagning