Matchinformation

Information innan du besöker Winpos Arena

Polismyndigheten har beslutat om ett totalförbud mot införsel av alla typer av väskor, ryggsäckar och påsar oavsett storlekar. Personer med barn som har behov av skötväska får ta med den in i arenan efter kontroll. Detsamma gäller väskor av medicinska skäl.

Entré
Huvudentrén öppnar klockan 18:00 och vi rekommenderar alla besökare att komma i god tid. Om du vill besöka Bullens Bar & Bistro innan matchen så öppnar den entrén 17:00. Vi erbjuder även varmkorv med bröd fram till nedsläpp för alla som är i god tid och lite hungriga.

Villkor för entré
All publik kommer att visiteras innan entré.
Det är förbjudet att medföra föremål till arenan som kan skada andra personer
Alkoholdrycker får ej medföras, förtäras eller förvaras i arenan än där servering är tillåtet
Burkar/termos/flaskor är förbjudet i arenan. Även om dom är tomma eller förseglade.
Alla typer av väskor, ryggsäckar och påsar oavsett storlekar är ej tillåtna. Personer med barn som har behov av skötväska får ta med den in i arenan efter kontroll. Detsamma gäller väskor av medicinska skäl.

Ståplats H
Ståplats Vuxen är för dig som är över 18 år.
Ståplats Student är för dig som har CSN, UmU-kort eller liknande.
Ståplats Junior är för dig som är mellan 15-17 år.
Ståplats Ungdom är för dig som är mellan 7-14 år.

Ståplats H är endast avsedd för Björklövens supportrar. Här är det inte tillåtet med kläder eller symboler från andra lag. Mittendelen är reserverat för aktiva supportrar som sjunger med i ramsor och inte störs av flaggor och banderoller. Här rekommenderar vi att du är över 16år. Om du inte är en aktiv supporter som vill sjunga med i ramsorna så rekommenderar vi att du står på kanterna. Här är det inte lika trångt och du störs inte av flaggor och liknande.

Familjebiljetter
Vi köp av familjepaket behöver hela sällskapet komma till entrén samtidigt. För att biljetterna ska vara giltiga gäller max 2 vuxna och minst 1 barn. En vuxen kan inte använda en barnbiljett.

Utgång betyder hemgång
Svenska ishockeyförbundet har även beslutat att arenorna ska vara stängda. En skannad biljett är lika med förbrukad biljett. Om du passerar en utgång och lämnar arenan, kommer du inte att släppas in igen. Även om det bara är för ett ögonblick. Det innebär att det inte längre kommer vara möjligt att röka i samband med Björklövens matcher.

Biljetter
Alla behöver skanna en giltig biljett för att släppas in. Kontrollera i god tid innan du åker till arenan att du har en biljett till kvällens match. Vänligen kontrollera eventuella frågetecken innan Ni kommer till arenan för det går inte lösa på plats. Om du har en digital biljett ber vi dig att se till att den är redo att skannas innan du kommer till entrén.

Parkering
Antal parkeringsplatser på området är väldigt begränsat så vi uppmanar alla som har möjlighet att lämna bilen hemma eller samåka till arenan. På framsidan och vid entrénkrävs guldkort för att parkera. Vi rekommenderar att du tar Lövenbussen som är gratis till arenan. Läs mer här, https://www.bjorkloven.com/lovenbussen

Alla biljetter ska scannas
Alla behöver skanna en giltig biljett för att släppas in. Kontrollera i god tid innan du åker till arenan att du har en biljett till kvällens match. Vänligen kontrollera eventuella frågetecken innan Ni kommer till arenan för det går inte lösa på plats. Om du har en digital biljett ber vi dig att se till att den är redo att skannas innan du kommer till entrén.Betalning
Evenemanget är kontantfritt. Du kan betala med kort i restauranger, kiosker och souvenirshop.